person skriver på macbook

Robban The Blogger

Jag hoppas att du har haft en skön och mysig påsk. Mitt namn är Robert men numera går jag även under mitt nya alias; Robban the Blogger. Jag kommer att göra blogginlägg här med jämna och ojämna mellanrum. Tanken är att jag ska ge lite konkreta tips på hur du kan underlätta din städning, ge inspiration och motivation till att utföra en av våra mest alldagliga sysslor.

 

Mitt första och bästa tips

Här kommer då mitt allra första och även bästa tips, för att underlätta denna vardagssyssla. Anlita Damaju Städ så behöver du aldrig mer städa ;). Det kommer hem människor till dig som med glädje ser till att du får det fint och fräscht i ditt hem. Du kan sluta läsa denna blogg helt, eller om du vill fortsätta att läsa den och samtidigt förnöjt konstatera vilka bekymmer alla andra måste ha med detta ständiga städande.

Som du förstår är jag en kille som gärna väljer enklaste vägen. Jag menar varför ska du ha mer bekymmer än vad som behövs? Mitt andra tips, är i samma anda.

Slipp handla toalettpapper

Tänk om du kunde få chansen att slippa handla hem toalettpapper någonsin mer? Har de uppfunnit ett återanvändbart toapapper? Nej, men Damaju Städ ordnar gärna med detta till dig.
Samtidigt ser de till att du aldrig mer behöver fylla på tvål och hushållspapper, utan någon extra kostnad.

Toalettpapper får mig onekligen att tänka på det virus som just nu håller de flesta av oss hemma. I dessa tider får vi tänka på våra nära och kära. Nu tillbringas mycket tid i hemmets lugna vrå. Mitt tips blir att ta tillfället i akt och fundera över alla saker du har hemma. Använder du dem? Behövs de verkligen? Fyller de någon funktion? Om ja, så behåll dem naturligtvis även om det är av estetiska eller sentimentala skäl.

Men, om inte ska du veta att det är alla saker som folk har hemma som drar till sig damm. Böcker i bokhyllor, lådor på golvet, elektronik är några riktiga dammsamlare. Gör du dig av med dessa slipper du mycket av den tråkiga städningen och kan ägna tiden åt annat som gör dig glad. Detta var mitt sista tips.

Njut nu av våren som är i antågande,

Robban the Blogger